Allerede i København? Tag et SQL kursus i byen

06 oktober 2020
admin

Hvis du allerede er et smut forbi København …

… så kan det være en god idé også at tage et smut forbi et SQL kursus København. Og det kan det fordi, at det er med til at uddanne dine enten medarbejdere eller dig selv for den sags skyld, som på længere sigt vil tjene dig ind i ligeså stille og roligt på fagligheden.

Hvis du for eksempel står og er i København grundet konference eller noget andet med arbejde, er et kursus oplagt at svinge ind i kalenderen. Det kan give dig bredere viden indenfor et bestemt område og ikke mindst få mere på dit CV. 

CV’ets funktion, og hvorfor det er så vigtigt

Et CV fungerer som den visuelle præsentation af dig, når du ikke kan vedhæfte dig selv som “tilføjet fil” i din ansøgning. Det er det stykke papir, der gennemgår dine erfaringer og kompetencer indenfor de forskellige områder i din branche, og er det papir, der skal garantere din arbejdsgiver, hvad du ved noget om. 

Derfor er det også vigtigt, at dit CV står skarpt og er opdateret og har alle de ting på, som du kan tilbyde en kommende arbejdsgiver. Oftest får du at vide, at det er et plus, hvis du har erfaring med Photoshop, InDesign eller noget helt tredje.

Nogle krydser dem af og tilkendegiver, at “ja selvfølgelig har de taget et kursus i det!” Selvom de måske slet ikke har. Nogle arbejdsgivere sætter krav til et kursusbevis, hvorimod andre bare finder ud af det i løbet af din tid hos dem. Det bliver både akavet for dem, men også for dig, når alle indser, at du rent faktisk ikke aner, hvordan man bruger diverse programmer. 

Så hvis du rent faktisk står og er jobsøgende og gerne vil have mere på CV’et er kurser en rigtig god idé. 

Flere Nyheder