Byg dit eget hjemmebryggeri med brygudstyr fra Albryg

05 februar 2021
Astrid Pedersen

Leder du efter en sjov og spændende hobby som ikke koster en bondegård, ikke kræver de helt store forkundskaber, og som giver hurtige og sikre resultater? Så kan du overveje ølbrygning. Ølbrygning er en hobby med stigende popularitet. Og derfor er det også blevet meget nemmere at finde det rette udstyr hertil.

Hvor kan jeg købe brygudstyr og tilbehør til ølbrygning?

Når du står for at skulle bygge et hjemmebryggeri hjemme i privaten er det en god idé at vælge den rette leverandør af udstyr, tilbehør og ingredienser til ølbrygning. En sådan leverandør finder du i Albryg. Albryg er leveringsdygtig i alt hvad du skal bruge for at komme godt i gang med dit hjemmebryggeri – og med at komme videre når du ønsker at udbygge det til at omfatte mere avanceret brygudstyr.

Hos Albryg finder du blandt andet begynder sæt til ølbrygning bestående af alle de elementer der kræves for at fremstille de mange forskellige velsmagende øl typer hjemme i dit eget køkken. Et begynder sæt fra Albryg består af en gærspand og en brygspand – begge med gærlås, taphane, og tredive liters kapacitet – samt målebæger, brygske, hydrometer, kapselpåsætter og 100 kapsler. Med til dit ølbrygning begynder sæt hører selvfølgelig også rengørings midler og udstyr til rengøring.

Et begynder sæt fylder ikke det store – du kan sagtens have det stående i et hjørne af dit køkken eller dit hobbyrum – og kan med stor fordel bruges sammen med det der kaldes for en Beer Kit eller en All Grain Kit. En All Grain Kit indeholder ølbrygning ingredienser så som malt, gær, sukker og humle samt varierende aromastoffer som giver øllen dens særlige smag og karakter. Og med et begynder sæt samt et All Grain Kit fra Albryg er du sikret en flyvende start på din karriere som amatør brygmester.

Du kan finde dit begynder sæt på https://www.albryg.dk/brands/fermentis 

Flere Nyheder