En dørstopper kan gå fra at være en hjælp til en hindring!

Tag eksemplet med, at du sidder og passer dig selv i dine egne tanker, og du er faktisk blevet fyldt med ro i kroppen efter en lang arbejdsdag – men så lyder der et øredøvende drøn ikke så langt fra dig, hvorfor du først tror, at der er kørt en bil ind i dit hus.

Kort tid efter kommer du dog til dig selv og indser, at støjen rent faktisk kom fra noget så uskyldigt som en dør, der smækkede i, fordi der var gennemtræk.

Men du har brug for at holde den dør åben og skabe lidt gennemtræk, så der kan ikke blive tale om, at du lige lukker den foreløbig, så hvad gør du?

Du tænker noget med at stille en stol for døren, men den stol er trods alt ikke bygget til det formål, og den ender nok bare med at komme til at stå for meget i vejen.

Så det naturlige for dig er selvfølgelig, at du griber ned i skuffen og trækker en dørstopper frem, så den kan sættes lige ned i det niveau, som der passer til dørens højde fra gulvet.

Det er sådan en let og praktisk anordning, man næsten kan lave selv, men selv hvis man køber den eller flere, så koster de sjældent så mange penge.

Og så er den sat godt på plads, og du falder retur ned i din siddende position og slapper af og glemmer alt om den tidligere støj.

Men så skal du lige hente noget at drikke, men som du vandrer forbi døren, snubler du over dørstopperen og er kun en my fra at hakke kæben ned i et nærtstående bord; tænk, hvis du var gået retur med glasset og SÅ snublet over dørstopperen og fået flåt glas i hovedet?

Derfor bør du vælge en dørstopper, der er til at se og stille den et sted, hvor man kan se den på afstand i lyset.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *