En suttesnor er en god aktivitet til barnet

17 november 2020
Anders Lundtang Hansen
En suttesnor er en god aktivitet til barnet

Hvor var det nu lige, at den sut var blevet af?

Det er sikkert babyen, der har kastet den fra sig ved et uheld, men som det er med små spædbørn, så kan de ikke huske, at det var deres egen skyld, og der er heller ikke udviklet en samvittighed for dem endnu; og hvad vigtigere er: så er de afhængige af forældrene.

Så de udstikker et hyl fra sig om, at den sut er væk, og så går den forvirrende jagt for mor, far eller blot den ene af dem for at finde den her sut, men den er pist borte i al ens barnerod derhjemme.

Er man ude med barnevognen og gå en tur, så er der endnu mindre chance for, at den dukker op, hvis man ikke så, da den blev smidt – og man giver da ikke en sut retur til en baby, der har ligget på jorden.

En suttesnor er en smart opfindelse

Det er selvfølgelig problematisk, hvis det var barnets yndlings-sut, hvilket de nogle gange lader til at kunne forskel på, men derfor er det endnu en god grund til, at man skal gøre en suttesnor til den foretrukne sut for barnet.

Sådan en kan man nemlig ofte sætte fast i noget andet, så det ikke gør så meget, hvis barnet forsøger at kaste den fra sig ved et uheld, da den ikke kan komme langt.

Den modsatte ende kan man sætte godt fast i for eksempel barnevognen, eller hvor barnet nu ellers holder til.

Nogle forældre supplerer sådan en suttesnor med sutter, mens andre lader det være en overgang fra det ene til det andet – måske også fordi man er så træt af alle de sutter, der ligger og flyder, hvorfor man foretrækker en suttesnor.

Der findes heldigvis mange gode former for suttesnore derude, så der er mange at købe.

Flere Nyheder