Et løst eller fast fadølsanlæg?

09 december 2021
Anders Lundtang Hansen

advertorial

Der er de gange, hvor man tager fadølsanlægget frem til brug ved en anledning, hvor man ellers har det opmagasineret, lånt ud eller lignende.

Her sørger man for at gøre det rent før og efter, at man har brugt det eller bruger det, så det er forsvarligt at pakke det sammen eller skænke fra igen.

Så kan man sætte det op på et bord, havebord eller andet, hvor man så skænker fadøl fra eller lader andre om at benytte sig af høflig selvbetjening.

Men måske gør man med planer om at have et sted, hvor man decideret vil installere et fadølsanlæg, hvor det passer i højden til dig, om du skal stå op eller sidde ned, hvor det er under (endnu mere) private forhold, at der skal skænkes fadøl ud.

Sådan noget kunne jo være i en hjemmebar, som man ikke kan have uden, at der er en hjemmebar.

image

Fadølsanlægget kan tages frem fra gang til gang eller sidder fast

Her måler man op på et givent fadølsanlæg, hvor meget det vil fylde i den bar, man har eller er ved at lave.

Måske sætter man nogle slanger op, så man let kan udskifte fustagerne, som der også bliver gemt væk i et skab eller på anden vis, da de ikke ser så æstetisk pæne ud sammen med indretningen af baren.

Den slags kræver stor forberedelse, og man skal være sikker på, at man køber et anlæg, som man har tænkt sig at bruge i lang tid, for det er næppe bare lige at udskifte, for det potentielle næste fadølsanlæg kan have nogle dimensioner, som der ikke passer til opmålingen af det nuværende/tidligere, så man ikke direkte kan udskifte dem.

Alternativt kan man jo vælge at have to fadølsanlæg, hvor man installerer det ene, mens man har det andet løst til brug forskellige steder.

Flere Nyheder