Få hjælp til den gode mundhygiejne hos din lokale tandlæge

08 januar 2021
Astrid Pedersen

Er det tid til det årlige tandlægebesøg, og er du flyttet til en anden landsdel end der, hvor din gamle tandlæge residerede? Så bør du finde dig en ny fast tandlæge.

Find din lokale tandlæge i Favrskov

Er du flyttet til Favrskov Kommune, for eksempel Thorsø, Tulstrup, Vejerslev, Gerning, Skjød, Hammel, Vitten eller Houlbjerg kan du med fordel vælge Tandlæge Inge Møller som din tandlæge. Tandlæge Inge Møller har til huse i Thorsø i med gode adgangsforhold og gratis parkering lige foran klinikken.

I selve klinikken finder du et lille og fast sammentømret behandler team bestående af tandlæge, klinik assisten og tandplejer. Tandlæge Inge Møller står klar til at hjælpe dig med at rette op på diverse tand problemer, eller hjælpe dig med at holde dit tandsæt smukt og funktionelt gennem forebyggende behandling.

Du kan således trygt booke tid til din årlige tandrensning med tilhørende eftersyn af tænder og tandkød hos Tandlæge Inge Møller og forvente en grundig og effektiv behandling. Og har du brug for andre services kan Tandlæge Inge Møller også hjælpe.

Tandlæge Inge Møller tilbyder alle gængse tandlæge behandlinger så som udtrækning af tænder og udførelse af fyldninger, behandling af tandkødsbetændelse, tandrods betændelse og parodontose, tilpasning af broer og kroner og isættelse af implantater. Du kan også få udført æstetiske og kosmetiske tand behandlinger hos Tandlæge Inge Møller, for eksempel tandblegning eller tandretning. Og har du brug for en tandskinne fordi du skærer tænder kan Tandlæge Inge Møller også hjælpe med en sådan.

Tandlæge Inge Møller betjener sig af det mest moderne tandlæge udstyr til diagnosticering og behandling, og de dygtige medarbejdere holde sig stedse opdateret omkring de seneste nye metoder og teknikker gennem løbende kurser og efteruddannelse. Du er, med andre ord, i de mest sikre og professionelle hænder hos Tandlæge Inge Møller. Læs mere på tandlægeingemøller.dk

Flere Nyheder