Frisk dit trægulv op nemt og hurtigt

08 februar 2022
Steffen Pedersen

advertorial

Et trægulv holder ikke forevigt, derfor må man se sig nødsaget til at friske det op i ny og næ, så det ser lækkert ud igen. Men hvordan gør man dette? Det kommer vi ind på i dette indlæg, så du nemt og hurtigt kan give dit trægulv nyt liv, uden det skal koste en bondegård!

Få det slebet af en professionel

En af de letteste måder at få frisket sit trægulv op på, det er ved at få hjælp af en professionel. De har nemlig alt det rigtige udstyr, som man skal bruge, hvis man eksempelvis vil have slebet sit trægulv. Når man får sit trægulv slebet, så får man fjernet det øverste lag, altså det lag, hvor der typisk er ridser, hakker og pletter.

En slibning af et trægulv kan variere meget i pris afhængigt af, hvor meget man forventer der skal slibes af. Derfor er det en god ide og at tage fat i firmaet der kan hjælpe en, eksempelvis gulvkanonen priser, så man kan finde ud af hvad det vil koste.

image

Hvis du ikke vil bruge penge

Hvis du ikke ønsker at bruge penge, så kan det være sværere at få et lige så godt resultat, som hvis man få et professionelt firma til at hjælpe. Det er dog muligt at fjerne nogle af de mindre skader, som der kan være på et trægulv, ved at man giver det en god vask. Her kan man blandt andet bruge brun sæbe, eller lignende, som er godt for træet man vasker. Hvis der ikke er et beskyttende lag, som eksempelvis lak, så vil brun sæbe kunne give træet en naturlig beskyttelse, som gør, at det ikke får skader på samme måde som før. Derudover gør den også, at træet ikke suger på samme måde, hvis man kommer til at spilde på det.

Flere Nyheder