Giv dit trægulv livet tilbage med en gulvafslibning i Albertslund

Er du træt af at kigge på dit trægulv, som med årene har antaget en kedelig og grålig tone i overfladen, og desuden er et rent kludetæppe af ridser, skrammer og misfarvede skjolder? Så fortvivl ej. Dit trægulv kan sagtens blive rigtig pænt igen. Er de mange slitage mærker kun overfladiske, kan gulvet faktisk blive lige så flot og ensartet i overfladen, som da det var nyt. Det eneste, der kræves, er en grundig gulvafslibning og en passende efterbehandling.

Hvorfor bliver mit trægulv så grimt og kedeligt?

Når et trægulv bliver slidt, sker der det, at træværket udtørrer i overfladen. Uanset om dit trægulv består af kraftige skibsplanker eller elegant sildebens parket, vil det have modtaget en form for behandling, idet det blev lagt, eller sidst det blive slebet eller afhøvlet. Denne behandling kan for eksempel bestå af sæbe, voks eller olie – tre former for behandling som, i modsætning til lak eller maling, ikke forsegler træværket. Den mest populære form for efterbehandling af trægulve er sæbe behandling, som efterlader det nyslebne gulv lyst og silkemat i overfladen.

Mange mennesker elsker dette look og det nærmest magiske skær, et sæbebehandlet gulv afgiver, som lyser hele stuen eller værelset op, og som passer så fint til moderne skandinavisk indretning. Til gengæld kræver et trægulv behandlet med sæbe ekstra og særligt megen opmærksomhed i form af hyppig vask med en særlig sæbe, som vedligeholder den beskyttende og fugtgivende hinde. Springes denne behandling over, bliver denne hinde slidt bort. Og så er det, at gulvet bliver gråligt og mat i overfladen, da støv og snavs får frit spil til at indlejre sig i de blottede træfibre.

Giv gulvet nyt liv – book en professionel gulvafslibning

Gulvkanonen.dk er eksperter i at genskabe dit smukke trægulv ved hjælp af gulvafslibning. Kig ind på gulvkanonen.dk og få flere gode råd til behandling af trægulv.