Hvad du skal være opmærksom på ved installation af en Gardena-robotplæneklipper

16 februar 2021
Anders Lundtang Hansen

Som sådan er det ikke så forskelligt ved installation af Gardena robotplæneklipper, som det er med så mange andre robotplæneklippere.

Dog er det nødvendigt – som det er med så mange andre typer og modeller – at man følger den medfølgende vejledning, om den ligger fysisk på skrift eller via et link eller app, der skal downloades.

Her skal man også være sikker på, at det ikke bare er en vejledning til mærket af plæneklippere, man har fået fat i, men at man også har fat i den bestemte type af en robotplæneklipper.

Det er jo ikke sikkert, at bare fordi man har fat i det rette mærke, man læser sig frem til, at det passer helt præcist, selvom det bestemt er bedre, end at man følger en guide til en helt anden type robotplæneklipper.

Eventuelt kan man måske søge sig frem til en beskrivelse, der er lavet/”oversat” af almindelige mennesker og i mere almindeligt sprog end de tekniske beskrivelser, så det er til at have med at gøre.

Installationen af Gardena-robotplæneklippere skal fungere – hver gang

Der kan jo være mange tekniske beskrivelser i sådan en vejledning, hvor man måske mere har brug for at vide, om noget er en dingenot, himstregims eller lignende, selvom det ikke er de korrekt betegnelser – men hvis det virker, er det jo det vigtigste.

Eventuelt kan man måske finde en video på nettet, der trinvist viser, hvordan man skal installere den her Gardena-robotplæneklipper af lige den her type.

Det er som regel lettere at følge en video end ved at læse sig frem til, hvordan man skal gøre, selvom det er lettere at bestemme tempoet i en tekst, end at man skal starte og stoppe en video og spole frem og tilbage.

Ellers er det med at finde ud af, hvordan man afgrænser den til ens have, og hvordan den kommer frem og tilbage i ens have for at slå græs.

Flere Nyheder