Hvorfor gå op i hudpleje?

Måske synes du at hudpleje repræsenterer en form for forfængelighed som du ikke kan tilslutte dig. Men faktisk handler god hudpleje ikke udelukkende om en frisk og ungdommelig ydre fremtoning.

Din hud er din krops største organ – og har din hud det ikke godt vil du efter al sandsynlighed heller ikke have det godt. Tør og irriteret hud med tendens til eksem er noget af det mest plagsomme der findes. Det samme gælder for fedtet og uren hud, som konstant danner akne, bumser, eller hudorme som følge af tilstoppede porer og hårsække. Hvis du vil undgå disse dårligdomme er det en god idé at tage hudpleje alvorligt. Det gælder både den der kommer udefra og den der kommer indefra.

Dette betyder at du ved hjælp af varieret kost og en gennemgående sund livsstil kan skabe basis for en problemfri hud. Men der skal lidt hjælp til udefra. Huden – især den i ansigtet – skal hver dag stå model til mangt og meget. Ansigtet er særdeles udsat når du befinder dig udendørs hvor sol, vind og forurenings partikler gør deres for at nedbryde huden. Og på kontoret vil du sandsynligvis sidde i dårlig luft i timevis, med tørhed i hudens overflade til følge.

Derfor bør du hver dag beskytte og nære din hud med fugtgivende creme og serum, og sørge for at huden hver aften renses grundigt. Om natten bør du sørge for at huden får næring til at opbygge sig selv på ny gennem en nærende nat creme. Og en gang om ugen er det en god idé at forkæle huden med en ansigtsmaske som kan rense, fugte og styrke hudens yderste lag.

Find de bedste hudpleje produkter hos Sephora

Leder du efter en hudpleje serie til netop din type hud kan du med sikkerhed finde denne i den online shop på https://www.sephora.dk/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *