Nyt badekar på 4 timer med stærk emalje

13 oktober 2021
Astrid Pedersen

advertorial

Er dit badekar skrammet, misfarvet og ridset på indersiden – og har du derfor ikke lyst til at tage bad i det? Så har du sikkert overvejet at skrotte det og installere et nyt badekar. Men du kan også vælge at tilkalde en badekarsmaler som kan hjælpe dig med at sætte badekarret i stand.

Hvordan kan en badekarsmaler hjælpe mig?

En dygtig og erfaren badekarsmaler kan faktisk give dig et nyt badekar på 4 timer. Det er nemlig den tid det tager at renovere et gammelt badekar ved hjælp af en metode som kaldes reemaljering.

Ved en reemaljering fjernes den gamle emalje på badekarrets inderside ved slibning som efterlader overfladen helt glat og ensartet. Derfefter påføres de komponenter, som udgør den nye emalje, i tynde lag ved hjælp af en sprøjtepistol.

Selve denne proces tager sjældent mere end højst fire timer. Når det ønskede resultat er opnået skal emaljen hærde – og allerede efter et døgn kan du atter tage dit badekar i brug.

Skal renovering af badekar udføres af en badekarsmaler?

Den oven for beskrevne proces minder meget om en autolakering. Lige som du aldrig selv ville gå i gang med at slibe og lakere din bil bør du altid lade en badekarsmaler varetage renovering af badekar ved reemaljering.

På den måde er du sikker på at opnå det smukkeste og mest holdbare resultat i form af en stærk og skinnende emalje og et badekar som du kan have glæde af i mange år.

Hvor kan jeg finde en badekarsmaler i hovedstadsområdet?

Er du bosiddende i det københavnske kan du altid tage kontakt til Emaljespecialisten for et skarpt tilbud på renovering af badekar. Emaljespecialisten hjælper kunder i hele Storkøbenhavn med reemaljering af badekar og istandsættelse af andre emaljerede emner som for eksempel fliser og klinker.

Du kan læse mere, og kontakte Emaljespecialisten direkte via hjemmesiden Emaljespecialisten.dk

Flere Nyheder