På udkig efter Campingpladser i Vestjylland

10 juli 2021
Johanne Hansen

Ferie hjemme eller i udlandet?

Coronaen strakte desværre langt ind i 2021, og der er ingen tvivl om, at der de seneste par måneder, ikke har været det fedeste at være i Danmark. Men nu er sommeren over os, Danmark har åbnet mere og mere op, og med det sagt, står det derfor nu klart, at sommeren i Danmark sagtens kan blive til noget. 

Et godt bud på en vigtig og væsentlig ting, som de fleste glemmer, når de er på ferie i selveste Danmark: At Danmark er et skønt sted at holde ferie, og at Danmark – især om sommeren – har et væld af muligheder, du og din familie kan begive dig ud på.

Alligevel er der dog en del mennesker, som vælger at tage til udlandet. På en måde forstår man det godt, taget i betragtning af, at det danske sommervejr ikke ligefrem er ligeså stabilt som for eksempel det italienske. 

Der er dog også nogle der vælger at blive i Danmark, trods mixed vejrudsigter – og så tager de på camping. 

Ranuanjärvi Camping - Ranua - Finland | Søg og book hos ACSI

Camping, sol og snobrød 

På en campingvejr vil du opleve Danmark på en helt anden måde – du vil begive dig ud i det danske land og se mulighederne fra en helt ny side af. Det bliver altså her muligt for eksempel at lave snobrød til langt ud på natten, sover under åben himmel, og jeg skal komme efter dig. 

Du kan nemlig vælge også bare at have et telt med, hvilket giver dig mindre opbakning og mere fleksibilitet, men samtidigt også lidt udfordringer, hvis I er en større familie. 

Prøv selv at gå ind og undersøg Campingpladser i Vestjylland, og du vil se et væld af muligheder. Hvis du har børn med, vil du opdage, at mange af campingpladserne også har aktiviteter for børnene, og du vil se, at det danske land kan stort set det samme som Italien – til tider.

Flere Nyheder