Skab udendørs stemning med træterrasser

Sommertid er havetid – og tid til at nyde solen fra sin terrasse. Der er mange fordele ved at have en terrasse i haven. Det er for eksempel en del nemmere at få borde og stole til at stå stabilt på et jævnt trædæk end på en blød græsplæne.

En træ terrasse kan også hæves i højden således at man kan opnå en flot udsigt fra terrassen som man ikke ville kunne fra grund niveau. Og så er der få ting som at træde direkte ud på den solvarme træterrasse i bare tæer fra soveværelset eller stuen, eller hvor man nu har valgt at placere terrasse døren.

Hvordan bygger jeg en træ terrasse?

Det kan anbefales at du få en dygtig tømrer eller snedker til at forestå arbejdet med design og opsætning af træ terrasse. At bygge en træ terrasse er nemlig ikke blot et spørgsmål om at lægge nogle træklodser og sømme planker fast oven på. Der kan være forhold i jordbunden som nødvendiggør et stærkere fundament hvis ikke terrassen skal brase sammen eller begynde at hælde efter få år. Og så skal du samtidig overveje hvilket udtryk din terrasse skal have, med hensyn til træsort og efterbehandling at trædækket.

Derfor bør du alliere dig med et firma eller med en faglært håndværker som har specialiseret sig inden for bygning af træ terrasser. Er du bosat i det nordsjællandske kan du med fordel vælge Andreas la Cour som ejer og driver virksomheden Kun Terrasser ApS.

Andreas la Cour har igennem mange år udelukkende beskæftiget sig med design og opbygning af flotte træ terrasser i luksus klassen, og kan således fremvise en flot portefølje af såvel glade og tilfredse kunder som af lækre og bæredygtige træ terrasser.

Du kan altid kontakte Andreas la Cour for et skarpt tilbud på din nye træ terrasse via hjemmesiden kun-terrasser.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *