Spar penge med en luft til luft varmepumpe - det betaler sig

Spar penge med en luft til luft varmepumpe – det betaler sig

Er du træt af at betale en formue for at varme dit hus op ved hjælp af elektricitet? Så skulle du tage og skifte de gamle, slidte elovne ud med en moderne luft til luft varmepumpe.

Hvorfor skal jeg vælge en luft til luft varmepumpe?

En luft til luft varmepumpe er langt mere energi effektiv end dine gamle elpaneler. Du oplever måske år efter år, at din varmeregning tiger på grund af de stigende elpriser, og at en hård vinter kan slå bunden ud af dit budget. Med en luft til luft varmepumpe kan du snildt regne med at barbere 60 procent af dine samlede udgifter til varme. Og samtidig får du mange gode gevinster ved at skifte elvarmen ud med en luft til luft varmepumpe.

Du kan for eksempel glæde dig over, at du gør noget godt for miljøet. Den høje energi effektivitet ved en luft til luft varmepumpe sparer dig ikke blot for penge – den er også langt mere miljø- og klima venlig end den konventionelle elvarme. Dertil kommer, at der er langt flere smarte funktioner ved en luft til luft varmepumpe. Du kan for eksempel styre den ved hjælp af en smart fjernbetjenings app, således at du kan tænde for varmen, når du tager fra arbejde, og komme hjem til en opvarmet bolig.

En luft til luft varmepumpe er dertil forsynet med et luft filter, som renser luften for partikler og mikro organismer. Derved får du et langt bedre indeklima med en luft til luft varmepumpe. Sidst, men ikke mindst, kan du ”vende” din luft til luft varmepumpe og bruge den som air condition i de varme og fugtige sommer måneder.

Og som om det ikke var nok, kan du faktisk opnå energi tilskud til montering og installering af den miljøvenlige luft til luft varmepumpe. Læs mere på billigventilation.dk