Vælg at have husnummeret på døren

30 juni 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

Der er mange steder, hvor man kan vælge at have sat ens husnummer op, og der er mere eller mindre kreative måder, man kan have et husnummer, hvor man hænger det, og hvor stort det skal være.

I Danmark har vi generelt lave numre af husnumre, så man kan bruge lidt mere tid til at finde plads til dem, eventuelt lave dem selv og meget mere, fordi man ikke skal fumle med så mange tal.

Generelt kan man lave mange forskellige udgaver af husnumre, så længe de giver mening og er til at forstå, men der er også mange, som der køber dem, enten fordi de ikke er så kreative selv, eller de vil være sikre på at vælge nogle, som andre har haft succes med.

Hvis man så skal gøre andre mennesker en tjeneste, så sætter man husnummeret på døren, så man ikke er i tvivl om, hvilken bolig eller bygning som nummeret henviser til.

døre

Det er nemmest for alle, at nummeret hænger på døren

Der er nemlig desværre også en del mennesker, som der sætter de numre helt nede ved vejen, skævt og svære at se, så hvis man endelig finder dem, så kan man være i tvivl om, hvilken bolig de henviser til.

Det er ikke et problem for dem, der tit besøger en, men man skal tænke på, at man aldrig ved, hvornår der kommer en ny person, som der skal på besøg hos en for første gang.

Sådan noget med husnumre er faktisk en relativt ny ting, for alle kender hinanden, og man lavede bare retningsanvisninger for nye mennesker, der kom til byen.

Men nu kommer man vidt omkring, og der kan hurtigt komme et nyt postbud til, som der ikke kender området.

Derfor vil det glæde alle, at du vælger at have dit husnummer på selve hoveddøren.

Flere Nyheder